<<< повернутися | обговорити на форумі >>
27/10/2010


Х Міжнародний бізнес-форум

21–22 жовтня 2010 року у м. Ростов-на-Дону пройшов ювілейний Х Міжнародний бізнес-форум.

21–22 жовтня 2010 року у м. Ростов-на-Дону пройшов ювілейний Х Міжнародний бізнес-форум. Його насичена програма включала, у тому числі, конгресний блок "Модернізація бізнесу за рахунок кредитування та мікрофінансування". Від України учасниками форуму були заступник Голови Ради НАКСУ, Голова правління КС "Кредитсталь" Юрій Ковальов (м. Маріуполь), Голова правління КС "Агро-кредит" Володими Коломацький (м. Старобільськ, Луганська обл.), Голова правління КС "Добродій" Наталія Панчищенко (м. Брянка, Луганська обл.), Голова правління КС "Марківкакредитспілка" Володимир Руденко (смт Марківка, Луганська обл.), Голова правління та голова спостережної ради КС "Довіра" (смт Новоайдар, Луганська обл.) Тетяна Микитенко і Галина Кашкарова.

У ході форуму українська делегація взяла участь в обговорення питань щодо програм кредитування малого та середнього підприємництва, розвитку гарантійних механізмів, кредитування мікрофінансових організацій, досвіду та проблем мікрофінансування підприємців-початківців. З доповіддю на форумі виступив заступник Голови Ради НАКСУ Юрій Ковальов.

В рамках перебування делегації з України в Ростові-на-Дону також відбулось засідання круглого столу, участь в якому взяли члени делегації НАКСУ, керівники кредитних спілок Ростовської області та Національного союзу некомерційних організацій фінансової взаємодопомоги, представники руху кредитних спілок Литви. Українські кооператори ознайомились також з роботою ряду кредитних спілок регіону та Південноросійської асоціації КС.

Учасники поїздки відмічають дуже гостинний прийом з боку господарів та корисність обміну досвідом, який планується продовжити у майбутньому.





<<< повернутися | обговорити на форумі >>