<<< повернутися | обговорити на форумі >>

27/01/2015

 

Прес-служба НАКСУ інформує про те, що триває прийом заявок та анкет від кредитних спілок, незалежно від членства в НАКСУ, на безкоштовне отримання "Бюлетеня кредитних спілок України" у 2015 році.

Прес-служба НАКСУ інформує про те, що триває прийом заявок та анкет від кредитних спілок, незалежно від членства в НАКСУ, на безкоштовне отримання "Бюлетеня кредитних спілок України" у 2015 році. Нагадуємо, що умови регулярного отримання друкованої версії "Бюлетеня кредитних спілок України" лишилися незмінними: кредитні спілки — члени НАКСУ отримуватимуть журнал в одиничному екземплярі безкоштовно. Кредитні спілки, що не входять до Національної асоціації кредитних спілок України, отримуватимуть журнал безкоштовно в одиничному екземплярі лише за умови офіційного прохання про це та заповнення та надсилання на нашу адресу анкети не пізніше 20 лютого 2015 року. завантажити анкету (DOC, 41КБ) >>>

За бажання отримувати більше одного примірника кредитна спілка, незалежно від членства в НАКСУ, може передплатити його. По консультації звертайтеся, будь ласка, до Інформаційно-консультаційної служби НАКСУ за тел. (044) 501-18-74, 501-18-75.

 


<<< повернутися | обговорити на форумі >>