<<< повернутися | обговорити на форумі >>

23 квітня

Президент Національної асоціації кредитних спілок України Петро Козинець за погодженням з Радою НАКСУ взяв участь в установчих зборах громадсько-політичного об'єднання "За волю народу". На зібранні були представлені близько 50 партій та громадських організацій.

Учасники зборів, серед яких Партія промисловців і підприємців України Демократична партія України, Партія національно-економічного розвитку; громадські об'єднання: Міжнародна організація "Союз Чорнобиль", Українська аграрна конфедерація, УСПП, Ліга страхових організацій України, НАКСУ та інші підписали угоду про створення громадсько-політичного об'єднання.

Провідником організації виступила партія промисловців і підприємців України. В Декларації про створення об'єднання сказано, що його метою є посилення громадсько-політичного впливу на процеси реформування українського суспільства.

Новостворене об'єднання планує спрямувати свої зусилля на подолання бідності, зміцнення позицій середнього класу, забезпечення зайнятості, захисту малого бізнесу, реформування системи соціального страхування та охорони здоров'я. З ініціативи НАКСУ в число пріоритетних цілей об'єднання включено "розвиток кредитних спілок, як форми економічної самоорганізації та взаємопідтримки громадян".

 


<<< повернутися | обговорити на форумі >>>